Nødhjælp til det københavnske erhvervsliv: Tre timers gratis parkering

Vi Konservative vil gerne redde arbejdspladser i København. Butikker og restaurationer trænger til omsætning. De er hårdt ramt af corona-nedlukning og manglende turister. Vi vil derfor gerne give en håndsrækning.

Derfor foreslår vi, at kommunen giver tre timers gratis parkering i det Indre København, så muligheden for at handle i butikkerne i indre by bliver gjort nemmere. Vi vil gerne hjælpe med at skaffe kunder til butikker og restauranter. Det skal ikke være en pris på op til 45 kroner i timen for at parkere i det indre København, der holde turister og kunderne væk fra det indre København. Derfor skal denne barriere fjernes, så erhvervslivet i Indre København har de bedst mulige vilkår.

Vi vil gerne være med til at tiltrække kunder og indenlandske turister til det københavnske erhvervsliv – der hidtil har holdt tusindvis beskæftiget og skabt omsætning i vores by.

Det koster ikke københavnerne eller kommunekassen noget, for toppen af de københavnske parkeringsindtægter går i forvejen videre til statskassen, så hvad venter vi på?

Lad os nu hjælpe det københavnske erhvervsliv.