Om mig

Børne- og Ungdomsborgmester i København og Politisk Leder for den konservative gruppe i Københavns Borgerrepræsentation

Lidt om mig

Jeg har boet i Københavns siden jeg begyndte på min uddannelse på Københavns Universitet.

Når jeg holder fri, nyder jeg at opleve København med min familie, der består af min hustru og mine to børn. Jeg kan godt lide at cykle og svømme, og så har jeg en svaghed for saltlakrids og chokolade.

Jeg er uddannet jurist fra Københavns Universitet. Jeg har arbejdet i forskellige ministerier og været kontorchef i Staten i godt 12 år. Ved siden af mit politiske virke underviser jeg i forfatningsret og forvaltningsret på Københavns Universitets Juridiske Fakultet.

Gennem årene har jeg siddet i en del bestyrelser, bl.a. for Metroselskabet. I øjeblikket er jeg formand for lokalbestyrelsen Sygeforsikringen danmark og medlem af repræsentantskabet for ARC (Amager Ressourcecenter).

Mit yndlingssted i København

København har en unik beliggenhed ved vandet. Jeg nyder Amager Strandpark, hvor jeg selv har været bestyrelsesformand, og en cykeltur på Havneringen rundt om Københavns havn, som vi konservative fik vedtaget i 2008. København bør være en grøn hovedstad – med masser af træer, blomster og grønne områder og med et rent vand i både havnen og Øresund, så vi kan bruge vandet aktivt.

Jeg genopstillede til kommunalvalget

Siden 2010 har jeg været medlem af Københavns Borgerrepræsentation, hvor jeg er medlem af Økonomiudvalget og Teknik- og Miljøudvalget.

Jeg genopstillede til borgerrepræsentationen, og som Det Konservative Folkepartis borgmesterkandidat, da jeg fortsat gerne vil være med til at udvikle hovedstaden, så København kan fungere i hverdagen, samt sikre det frie valg for byens borgere, og rammerne for byens mange store og små virksomheder.

Jeg elsker København – byens tårne og spir, de grønne oaser, livet på og ved havnen, det historiske og gamle København med de smukke huse, cykellivet og Metroen til at knytte byen sammen.